Νέο e-shop μέλι Κάβουρας - Σύντομα κοντά σας!

Blog

Back to Blog

Συνταγές με Μέλι

Τηγανίτες με τυρί και μέλι Θεάρεστον!

Υλικά:

  • 2-3 αυγά
  • 2 1/2 ποτήρια νερό
  • 1/2 κιλό αλεύρι
  • 1/2 κιλό τυρί φέτα
  • μέλι
  • λίγο αλάτι (μόνο αν δεν είναι αλμυρή η φέτα)
  • λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το μέλι), ρίχνοντας κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι.
  2. Ανακατεύουμε συνεχώς προς μια κατεύθυνση (π.χ. όλο δεξιά) και όταν πήξει αρκετά (να μην είναι νερουλό – πιο πολύ πηχτό να είναι), ρίχνουμε μια-μια κουταλιά γεμάτη.
  3. Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σαν τους λουκουμάδες).
  4. Περιχύνουμε τις τηγανίτες με μέλι και τις σερβίρουμε ζεστές.

Share this post

Back to Blog