Νέο e-shop μέλι Κάβουρας - Δείτε το εδώ!

Το μέλι μας

Το Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στην τυποποιήση και παραγωγή μελιού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των Ελλήνων καταναλωτών, όσο και των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.
To μέλι μας θα το βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market σε όλη την Ελλάδα.

Εμπιστευτείτε τις ποικιλίες μελιού μας :

  • Για την απαράμιλλη ποιότητά τους.
  • Για την αυθεντική τους γεύση.
  • Για το ξεχωριστό τους άρωμα.
  • Γιατί κατά την επιλογή-συσκευασία του μελιού τηρούνται με απόλυτη αυστηρότητα όλες οι διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας (FSSC 22000).

Χρυσή Επιλογή

Τo μέλι Χρυσή Επιλογή προέρχεται από τους καλύτερους θυμαρότοπους της Κρήτης. Το κεχριμπαρένιο χρώμα και το χαρακτηριστικό του άρωμα κλείνουν μέσα τους την ευωδία της ελληνικής φύσης. Η μοναδική γεύση του θυμαρίσιου μελιού, θα σας ταξιδεψει στους παραθαλάσσιους και ορεινούς μελισσότοπους της Κρητικής γης.


Συσκευασία: 380 gr, 720 gr

Χρυσό Δωδεκανησιακό

Την περίοδο ανθοφορίας του θυμαριού οι μελισσοκόμοι θα φορτώσουν σε καΐκια τις κυψέλες τους και θα τις μεταφέρουν στους καλύτερους θυμαρότοπους των Δωδεκανήσων, για να συλλέξουν οι μέλισσες το πολύτιμο νέκταρ.
Το Δωδεκανησιακό θυμαρίσιο μέλι είναι το εξαιρετικό αποτέλεσμα αυτής της σοδειάς με τη χρυσή απόχρωση και το λεπτό μαγευτικό άρωμα.


Συσκευασία: 250 gr, 400 gr, 800 gr

Θεάρεστον - Άνθη Κωνοφόρα Θυμάρι

Θυμάρι, άγρια και ευγενή άνθη, βότανα και μελιτώματα κωνοφόρων δέντρων μαγνητίζουν με το άρωμα και τα χρώματά τους τις μέλισσες.
Το ταξίδι τους δε σταματά, το πολύτιμο νέκταρ συλλέγεται, το Θεάρεστον έρχεται σα λουλούδι – σαν ένα μικρό θαύμα στο τραπέζι μας.
Αγνό έργο της Ελληνικής φύσης και επιλεγμένων μελισσοκόμων παραγωγών σε γυάλινη ή μεταλλική συσκευασία.


Συσκευασία βάζου: 140 gr, 250 gr, 400 gr, 800 gr
Συσκευασία μεταλλική: 455 gr, 900 gr


Θεάρεστον - Ανθέων Κωνοφόρων

Ένας τέλειος συνδυασμός μελιών από άνθη και κωνοφόρα δέντρα της ελληνικής γης, σε αρμονική ισορροπία γεύσης και αρωμάτων. Ιδανικό για τα ζεστά σας ροφήματα καθώς και για το πρωινό. Το μέλι Θεάρεστον Ανθέων & Κωνοφόρων διατίθεται σε προσφορά 1+1 Δώρο.


Συσκευασία βάζου: 700 gr

Μέλινθον

Δασόμελο που προέρχεται από τις ορεινές περιοχές της Ελλάδας. Ο ανεκτίμητος πλούτος της φύσης προσκαλεί και οι μέλισσες ανταποκρίνονται, σμίγοντας χρώματα και ευωδιές σε ένα προσεγμένο συνδυασμό που ξεχωρίζει για τη φίνα γεύση του. Το Μέλινθον έχει ελαφρώς καστανό χρώμα, λεπτό, άρωμα και θεωρείται από τα πιο υγιεινά είδη μελιού.


Συσκευασία βάζου: 140 gr, 250 gr, 450 gr, 950 gr

Έλλανθος

Μέλι Ελληνικό φυσικά εκλεκτό με τα δώρα της μεσογειακής φύσης και τους ενδημικούς θησαυρούς των Ελληνικών δασών. Το μέλι Έλλανθος είναι ένα μοναδικό θαύμα υγείας και νοστιμιάς με ιδιαίτερο άρωμα, λαμπερό χρώμα, και πλούσια υφή που το κάνουν να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των καταναλωτών.


Συσκευασία: 700 gr

Βιος Γλυκύς μέλι Ανθέων (bio)

Βιολογικό μέλι ανθέων με πλούσια γεύση και έντονο άρωμα λουλουδιών. Ιδανικό για μία πλήρη και προσεγμένη διατροφή. Πιστοποιημένο προϊόν βιολογικής γεωργίας που παράγεται στη Βουλγαρία.


Συσκευασία: 650 gr

Άνθια

Γνήσια γεύση από επιλεγμένους τρύγους ποικίλης ανθοφορίας. Νέκταρ από ευγενή και άγρια άνθη συνθέτει μια εκλεκτή ποικιλία μελιών που συνδυάζονται ιδανικά σε αυτό το διατροφικό θησαυρό της φύσης με τη φίνα γεύση και την πλούσια υφή.


Συσκευασία: 900 gr

Μέλιττα

Μέλι υψηλής ποιότητας που συλλέγεται από τις δασικές εκτάσεις της Βουλγαρίας, με ήπια γεύση και ένταση.  Προτιμάται σε γλυκά εδέσματα και σε ροφήματα.


Συσκευασία: 900 gr

Μέλι Αγγέλων

Τρεις νέες, εκλεκτές ποικιλίες μελιών με μοναδικές γεύσεις και αρώματα από όλη την Ελλάδα. Η σειρά Μέλι Αγγέλων περιλαμβάνει 3 ξεχωριστές γευστικές ποικιλίες: Θυμάρι, Πεύκο σε βάζα 650gr. και Άγρια Βότανα & Κωνοφόρα Δέντρα σε συσκευασία 930gr.


Συσκευασία: 650gr, 930gr

Παστέλι

Τραγανό Παστέλι

Το Τραγανό Παστέλι παρασκευάζεται από σισάμι, μέλι, αμυλοζάχαρο, ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά.


Συσκευασία: Τεμάχια των 50γρ και κουτί των 30 τεμαχίων.

Παστέλι Μέλινθον

Προέρχεται από άνθη και κωνοφόρα της Ελληνικής υπαίθρου. Υπέροχο μέλι από μοναδικές ποικιλίες λουλουδιών και κωνοφόρων με άρωμα και γεύση ξεχωριστή. Παρασκευάζεται από σισάμι και μέλι σε τεμάχια των 80γρ.


Συσκευασία: Τεμάχια των 80γρ και κουτί των 40 τεμαχίων.