Νέο e-shop μέλι Κάβουρας - Δείτε το εδώ!

Το συσκευαστήριο

Πρότυπη μονάδα συσκευασίας και τυποποίησης μελιού και προϊόντων μέλισσας, από το 1999. 

Στόχος του συσκευαστηρίου είναι να διαθέτει μέλι ανώτατης ποιότητας και να έχει τον έλεγχο της σωστής παραγωγής και διανομής σε μεγάλες αλυσίδες SUPER MARKET, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Από το 2023 έως  και σήμερα, το τυποποιητήριο μελιού βρίσκεται στο ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων, στη Φυλή. Ο χώρος αυτός είναι 1000 τμ. και θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους, σύγχρονους και λειτουργικούς για εταιρείες συσκευασίας τροφίμων.

Από το 2011 έως και το 2022 το τυποποιητήριο μελιού βρισκόταν στο Καματερό Αττικής.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με το διεθνές σύστημα διασφάλισης ποιότητας FSSC 22000 (Food Safety System Certification).

Θα μας βρείτε:


Στόχος του συσκευαστηρίου είναι να διαθέτει μέλι ανώτατης ποιότητας και να έχει τον έλεγχο της σωστής παραγωγής και διανομής σε μεγάλες αλυσίδες SUPER MARKET, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

210 2520910

 info@honey-center.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Οδός 27η αρ. 5 και 23η οδός αριθμός 1,
ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων
GPS: 38.07711154195179, 23.693475296663134
Άνω Λιόσια, Φυλή, 13342

ΩΡΑΡΙΟ
Καθημερινές : 08:00- 16:00
Σάββατο, Κυριακή : Κλειστά

Δίπλα σε κάθε στάδιο που περνάει το μέλι.
Από τη στιγμή που θα βγει από την κυψέλη, μέχρι να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών.

Ιστορικό

Στις αρχές του 1999, το Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας γεννήθηκε και άρχισε τη δραστηριότητα του ως μία πρότυπη μονάδα συσκευασίας και
τυποποίησης μελιού και προϊόντων μέλισσας. Στη Νέα Χαλκηδόνα Αθηνών, Κανάρη και Μαιάνδρου γωνία ξεκίνησε το γλυκό αυτό εγχείρημα, εκεί όπου δόθηκε σάρκα και οστά στις πρώτες μπράντες της εταιρείας. “Θυμάριστον” το οποίο μετονομάστηκε καθιερώθηκε ως “Θεάρεστον” και “Μέλινθον”. Τα δύο πρώτα παιδιά του Κέντρου Ελληνικής Μελισσοκομίας όχι μόνο έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις ελληνικές αλυσίδες των σούπερ μάρκετ της εποχής, αλλά πραγματοποίησαν και το πρώτο τους διεθνές ταξίδι για να απολαύσουν και οι άλλοι λαοί τον πλούτο που κρύβει μέσα του το ελληνικό μέλι.

Μέσα στα επόμενα χρόνια η εταιρεία διάνθησε την προϊοντικη γκάμα με ποικιλία συσκευασιών όπως μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες, ποικίλα μεγέθη από μικρές  μερίδες μέχρι και δοχεία 25 κιλών για ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια, παντοπωλεία κ.α. Ανέλαβε την προώθηση και διακίνηση παστελιών μελιού, δημιούργησε  κι άλλους κωδικούς προϊόντων το “Χρυσό Δωδεκανησιακό”, τη “Χρυσή Επιλογή”, το “Άνθια” δίνοντας νέες και περισσότερες επιλογές σε όλους τους καταναλωτές  που αρέσκονται σε έναν γευστικό και υγιεινό τρόπο διατροφής. Παράλληλα επέκτεινε τις συνεργασίες της με καταξιωμένες επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου  και ανέπτυξε μεγαλύτερο κύκλο προμηθευτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνεργασία με παραγωγούς

Το Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας συνεργάζεται με παραγωγούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αγοράζοντας πολλές και εκλεκτές ποικιλίες μελιού, αφού πρώτα  δοκιμαστούν οργανοληπτικά και ελεγχτούν εργαστηριακά.

Στη συνέχεια, μέσω των απαραίτητων κανονισμών και προδιαγραφών που προβλέπονται από τον διεθνή  κώδικα τροφίμων, επέρχεται η διαδικασία της συσκευασίας και τυποποίησης των προϊόντων της εταιρείας.

Από εκεί και μετά ξεκινάει η πορεία της διάθεσης τους στην ελληνική και ξένη αγορά, σε ποικίλες συσκευασίες με τη χρήση ιδιωτικής ετικέτας (private label), επώνυμων brands, καθώς και με εταιρική επωνυμία, έχοντας ως κοινό παρονομαστή το προφίλ των premium μελισσοκομικών προϊόντων.